Ne pare rau, vizionarea acestei pagini nu este posibila in Internet Explorer 6, 7.
Pentru a explora continutul citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Pentru a beneficia de experienta completa a sitului citynews.ro, va rugam sa downloadati unul din urmatoarele browsere:
Continua pe Citynews.ro
×
inchide
Go to TOP
Vineri, 11 Dec. 2015, 18:15
0
3453

FOTO: Licitaţie în scop caritabil. "Give me the future" va dona bani pentru dotarea Secției de onco-pediatrie a Institutului Oncologic din Cluj

Este perioada din an în care cu toții încercăm să fim mai buni. Un eveniment caritabil menit să ajute copii din spitale devine o tradiție la Cluj-Napoca. Asociaţia "Give me the future" a organizat o licitație cu obiecte vestimentare și de artă, banii adunați urmând să ajungă la Secția de Pediatrie a Institutului de Oncologie "Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca.

vlcsnap 2015 12 11 17
Video 2: 
Video 3: 
Video 4: 

"Give me the future" este un eveniment caritabil organizat de către asociația cu același nume. Anul acesta au fost scoase la licitație tablouri, decorațiuni hand-made, haine şi încălţăminte. 80% din fondurile strânse vor fi donate pentru dotarea Secției de onco-pediatrie de la Institutul Oncologic din Cluj, iar restul de 20% vor fi oferiţi pentru finanţarea unor evenimente culturale.

"Încercăm cât mai mult să dăruim. Bineînțeles, de Crăciun asta face toată lumea, nu? Dăruiește. Așa că încercăm să adunăm și să dăruim. Şi suntem foarte bucuroși că în fiecare an tot mai multă lume se alătură acestui proiect și suntem profund recunoscători", au spus Ane şi Anda Feher, care au făcut parte din echipa de organizare a evenimentului.

Din banii strânși în fiecare an s-au achiziționat aparatură și ustensile medicale, dar s-a investit și în spații de joacă pentru copiii care își petrec cea mai mare parte a timpului în spital.

"Suntem în curs de renovare a încă două saloane la Spitalul Clinic de Copii de pe strada Moților", spune şi Marioara Cioca, unul dintre organizatori.

Nu puțini au fost cei care au licitat în scop caritabil. În ceea ce privește banii destinați culturii, se va organiza un concurs de proiecte, la care oricine va putea să participe.

 

Articole din aceeasi categorie
Potrivit unui studiu realizat de o firmă de profil, locuințele din Cluj s-au ieftinit cu câțiva euro pe metru pătrat
08 Apr. 2019
14:58
7
În Parcul Industrial Tetarom III din Jucu s-a inaugurat recent o nouă investiții demarate de unul dintre cei mai mari clienți ce activează în acest perimetru: grupul italian de electrocasnice De’Longh
08 Apr. 2019
13:26
0
Consiliul Judeţean Cluj informează participanții la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţulu
08 Apr. 2019
13:13
0
O echipă de funcţionari ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean, se va deplasa marți, 9 aprilie, începâ
08 Apr. 2019
10:15
0
Compania de Apă Someș a anunțat întreruperi ale furnizării apei potabile în localitățile Florești și Cetan.
08 Apr. 2019
09:28
0
Ordinul Arhitecților din România a lansat un concurs internațional de soluții pentru amenajarea zonei
08 Apr. 2019
08:56
0

Comentarii

01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
01 Jan. 1970
02:00
Inchide